top of page
pexels-designecologist-1005058.jpg

Ammattijärjestäjän kanssa sain tehtyä kaiken sen, mihin yksin ei olisi ollut energiaa. Erityisesti ilahduin siitä, että yhteistyö oli luontevaa, eikä tarvinnut nolostua, vaikka kaapeista löytyi jos jonkinlaista kummallista tavaraa vuosien takaa. Marian kanssa ison järjestelyurakan tekeminen tuntuu ylimääräiseltä vapaapäivältä jonka jälkeen on energinen ja innostunut olo.

ilona Rauhala, www.ilonarauhala.fi

PALVELUMME

Mietimme kanssasi yhdessä, millaisessa kodissa haluat asua tai toimistossa työskennellä. Sitten ryhdymme töihin ja saavutamme toivotun päämäärän. Samalla juttelemme siitä, miten sisään tulevaa tavaramäärää saadaan kuriin. Ostamisen vähentäminen on kestävää kehitystä ja sinä olet tilojesi pomo!

Jos haluat koko kotisi kuntoon, on järjestämiselle hyvä varata aikaa ja tehdä sitä pikkuhiljaa esimerkiksi päivän kuukaudessa ja vaikkapa yksi huone kerrallaan.

Kaikki palvelumme ovat luottamuksellisia, emme siis kerro kenellekään mitä luonasi näemme tai kuulemme. Jotkut asiakkaat ovat pohtineet, tarvitseeko epäjärjestystä ja sen syitä selittää. Voit kertoa vain sen verran, mikä tuntuu hyvältä. Emme utele, mutta jos haluat jakaa asioitasi, kuuntelemme mielellämme.

Meiltä saa myös tilata luentoja ja koulutuspäiviä sekä konsultointia yritysten isompiin ja pienempiin organisointihaasteisiin. 

 

Ota yhteyttä ja kerro huolesi. Me autamme!

VARAUSEHDOT

Varaus on sitova.

Jos varauksen ajankohtaa muutetaan tai se peruutetaan vähintään 5 vrk ennen sovittua alkamisaikaa, veloitetaan 50 €. Jos varaus peruutetaan 1-5 vrk ennen tilauksen alkamista, veloitetaan 50 % sovitun palvelun hinnasta. Jos varaus peruutetaan alle 1 vrk palvelun sovitusta alkamisajankohdasta, veloitetaan koko hinta.

Tehdyn varauksen muuttaminen toiselle henkilölle on täysin maksutonta, kunhan uusi paikka on toimialueellamme ja tapahtuu viimeistään edellisenä päivänä puhelimitse tai sähköpostitse siten, että saat siihen vastauksen meiltä.

Tupatarkastus

Tupatarkastus on kartoituskäynti kodissasi.

Mietimme yhdessä, miten voit parhaiten järjestää kotisi haasteelliset kohdat ja mistä raivaus kannattaa aloittaa. Katsomme, tarvitsetko apua vai pärjäätkö itseksesi ja teemme toimintasuunnitelman.

Kesto n. 1 h. Hinta 119 €

Hinta sisältää arvonlisäveron ja matkakulut Kehä III:n sisäpuolella.

2

Tilantuoja

Järjestämme tilaa kaappeihin, kellarikomeroon, vintille, autotalliin, ruokakaappiin tai missä sitä tarvitaankaan. Käymme alueen perusteellisesti läpi. Lajittelemme tavarat sen mukaan, mitä niille tehdään. Säästetäänkö ne, voiko ne kierrättää vai ovatko ne roskaa, joka myös lajitellaan?

Työtä teemme tietysti imurin ja rätin kanssa, tarpeen mukaan. Säästettävät tavarat laitamme paikalleen ja jos paikkaa ei ole, luomme sellaisen. Kierrätettävät, myyntikelpoiset tavarat voimme laittaa myyntiin vaikkapa Huutonettiin tai jos haluat lahjoittaa ne hyväntekeväisyyteen, sekin järjestyy.

Teemme järjestelytyötä 6 tuntia. Siinä ajassa ehdimme käydä läpi esimerkiksi yhden huoneen tavaramäärästä ja halutusta lopputuloksesta riippuen.

Hinta 399 € Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja matkakulut Kehä III:n sisäpuolella. Tilantuojasta saat kotitalousvähennyksen.

3

Perhetalkoot

Perhetalkoissa saadaan kätevästi paljon aikaiseksi jopa yhden päivän aikana, kun tekijöinä ovat perheenjäsenet ja mahdolliset ystävätkin. Jos täytyy nopeasti saada muuton alta tavarat karsittua, pakattua ja turhat kierrätettyä, on kätevää käyttää ammattijärjestäjää projektipäällikkönä. Tiimiläisemme organisoi paikalle tarvittavat välineet ja asiakkaan niin toivoessa voidaan tilata muuttolaatikot sekä kierrätys- ja roskienvientipalvelut. Ylimääräiset palvelut toteutetaan yhteistyökumppaneidemme kanssa, joten niistä nämä yhteistyökumppanit veloittavat tietysti erikseen.

 

Esimerkkinä perhetalkoista voisi olla vaikkapa omakotitalosta pienempään asuntoon haluava eläkeläispariskunta, jonka jo poismuuttaneiden aikuisten lasten tavaroita on näiden vanhat makuuhuoneet vielä täynnä. Hyllyissä on lukiokirjoja ja vaatehuoneen ylähyllyllä toppahaalareita parin vuosikymmenen takaa. Lapset tulevat mukaan auttamaan, raivaavat omat vanhat tavaransa ja vievät kotiinsa sen, mitä haluavat muistona säilyttää. Lisäksi voidaan yhteisillä päätöksillä jakaa vanhemmille tarpeettomaksi jäävät astiat, muut kodintavarat sekä huonekalut, jotka eivät uuteen kotiin mahdu. Jos ottajia ei löydy, puhtaat ja ehjät tavarat toimitetaan kierrätykseen ja muu tavara asianmukasesti lajiteltuna jätteeksi.

 

Perhetalkoissa palveluun kuuluu suunnittelukäynti, kierrätysasioiden selvittely, mahdolliset tilaukset sekä itse talkoopäivänä lajitteluapu, neuvominen, tehtävien jako, työnjohtajana toimiminen sekä fyysinen apu pakkaamisessa, kantamisessa ja kaikessa, missä tarvitaan.

Perhetalkoiden hinta on 649 euroa ja jos talkoopäivä on lauantai, hinta on 849 euroa. Palvelua on tarjolla myös loma-aikoihin.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja matkakulut Kehä III:n sisäpuolella.

Ammattijärjestäjän palveluista saa kotitalousvähennyksen.

4

Pikkuhomma

Jos järjestettävää on vähän, voit myös tilata tuntityötä. Hinta on 69 €/tunti. Minimiveloitus on 2 tuntia. Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja matkakulut Kehä III:n sisäpuolella.

Pikkuhommastakin saat kotitalousvähennyksen.

bottom of page