top of page

PALVELUMME

Mietimme kanssasi yhdessä, millaisessa kodissa haluat asua. Ryhdymme töihin ja saavutamme toivotun päämäärän. Samalla juttelemme siitä, miten sisään tulevaa tavaramäärää saadaan kuriin. Ostamisen vähentäminen on kestävää kehitystä ja sinä olet tilojesi pomo!

Jos haluat koko kotisi kuntoon, on järjestämiselle hyvä varata aikaa ja tehdä sitä pikkuhiljaa esimerkiksi päivän kuukaudessa ja vaikkapa yksi huone kerrallaan.

Kaikki palvelumme ovat luottamuksellisia, emme siis kerro kenellekään mitä luonasi näemme tai kuulemme. Jotkut asiakkaat ovat pohtineet, tarvitseeko epäjärjestystä ja sen syitä selittää. Voit kertoa vain sen verran, mikä tuntuu hyvältä. Emme utele, mutta jos haluat jakaa asioitasi, kuuntelemme mielellämme.

Meiltä saa myös tilata luentoja ja koulutuspäiviä. 

​​

Ota yhteyttä ja kerro huolesi. Me autamme!

VARAUSEHDOT

Varaus on sitova.

Jos varauksen ajankohtaa muutetaan tai se peruutetaan vähintään 5 vrk ennen sovittua alkamisaikaa, veloitetaan 50 €. Jos varaus peruutetaan 1-5 vrk ennen tilauksen alkamista, veloitetaan 50 % sovitun palvelun hinnasta. Jos varaus peruutetaan alle 1 vrk palvelun sovitusta alkamisajankohdasta, veloitetaan koko hinta.

Tehdyn varauksen muuttaminen toiselle henkilölle on täysin maksutonta, kunhan uusi paikka on toimialueellamme ja tapahtuu viimeistään edellisenä päivänä puhelimitse tai sähköpostitse siten, että saat siihen vastauksen meiltä.

Interior Decor
Opening Door to Home Office

TUPATARKASTUS

Tupatarkastus on kartoituskäynti kodissasi.

Mietimme yhdessä, miten voit parhaiten järjestää kotisi haasteelliset kohdat ja mistä raivaus kannattaa aloittaa. Katsomme, tarvitsetko apua vai pärjäätkö itseksesi ja teemme toimintasuunnitelman.

Kesto n. 1 h. Hinta 119 €

Hinta sisältää arvonlisäveron ja matkakulut Kehä III:n sisäpuolella.

Dog in a Box

PIKKUHOMMA

Jos järjestettävää on vähän, voit myös tilata tuntityötä. Hinta on 69 €/tunti. Minimiveloitus on 2 tuntia. Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja matkakulut Kehä III:n sisäpuolella.

Pikkuhommastakin saat kotitalousvähennyksen.

Home Room Decor

TILANTUOJA

Järjestämme tilaa kaappeihin, kellarikomeroon, vintille, autotalliin, ruokakaappiin tai missä sitä tarvitaankaan. Käymme alueen perusteellisesti läpi. Lajittelemme tavarat sen mukaan, mitä niille tehdään. Säästetäänkö ne, voiko ne kierrättää vai ovatko ne roskaa, joka myös lajitellaan? Työtä teemme tietysti imurin ja rätin kanssa, tarpeen mukaan. Säästettävät tavarat laitamme paikalleen ja jos paikkaa ei ole, luomme sellaisen. Kierrätettävät, myyntikelpoiset tavarat voimme laittaa myyntiin vaikkapa Tori.fi-palveluun tai jos haluat lahjoittaa ne hyväntekeväisyyteen, sekin järjestyy. Teemme järjestelytyötä 6 tuntia. Siinä ajassa ehdimme käydä läpi esimerkiksi yhden huoneen tavaramäärästä ja halutusta lopputuloksesta riippuen.

 

Hinta 399 €

 

Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja matkakulut Kehä III:n sisäpuolella.

 

Tilantuojasta saat kotitalousvähennyksen.

Fun with Imagination

Perhetalkoissa saadaan kätevästi paljon aikaiseksi jopa yhden päivän aikana, kun tekijöinä ovat perheenjäsenet ja mahdolliset ystävätkin. Jos täytyy nopeasti saada muuton alta tavarat karsittua, pakattua ja turhat kierrätettyä, on kätevää käyttää ammattijärjestäjää projektipäällikkönä. Tiimiläisemme organisoi paikalle tarvittavat välineet ja asiakkaan niin toivoessa voidaan tilata muuttolaatikot sekä kierrätys- ja roskienvientipalvelut. Ylimääräiset palvelut toteutetaan yhteistyökumppaneidemme kanssa, joten niistä nämä yhteistyökumppanit veloittavat  erikseen.

 

Esimerkkinä perhetalkoista voisi olla vaikkapa omakotitalosta pienempään asuntoon haluava eläkeläispariskunta, jonka jo poismuuttaneiden aikuisten lasten tavaroita on näiden vanhat makuuhuoneet vielä täynnä. Hyllyissä on lukiokirjoja ja vaatehuoneen ylähyllyllä toppahaalareita parin vuosikymmenen takaa. Lapset tulevat mukaan auttamaan, raivaavat omat vanhat tavaransa ja vievät kotiinsa sen, mitä haluavat muistona säilyttää. Lisäksi voidaan yhteisillä päätöksillä jakaa vanhemmille tarpeettomaksi jäävät astiat, muut kodintavarat sekä huonekalut, jotka eivät uuteen kotiin mahdu. Jos ottajia ei löydy, puhtaat ja ehjät tavarat toimitetaan kierrätykseen ja muu tavara asianmukaisesti lajiteltuna jätteeksi.

 

Perhetalkoissa palveluun kuuluu suunnittelukäynti, kierrätysasioiden selvittely, mahdolliset tilaukset sekä itse talkoopäivänä lajitteluapu, neuvominen, tehtävien jako, työnjohtajana toimiminen sekä fyysinen apu pakkaamisessa, kantamisessa ja kaikessa, missä tarvitaan.

 

Perhetalkoiden hinta on 699 euroa ja jos talkoopäivä on lauantai, hinta on 899 euroa. Palvelua on tarjolla myös loma-aikoihin.

 

Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja matkakulut Kehä III:n sisäpuolella.

 

Ammattijärjestäjän palveluista saa kotitalousvähennyksen.

bottom of page