top of page
Stationary photo

PALVELUMME

Etäjärjestys

Palvelu yrittäjälle, tietotyöläiselle tai muuten vaan kuormitetuille aivoille

 

Markkinatilanne ei kohtele meitä yrittäjiä hellästi ja haluan auttaa! Kehitin uuden (etä)palvelun, joka antaa välittömän avun kaoottiseen työarkeen, kotikonttorilla tai ilman. 

Palvelun nimi - ETÄJÄRJESTYS - antaa jo arvata mistä on kyse. 

Henkilökohtainen, luottamuksellinen palvelu, jossa 

1) tilanne ja tarpeet tulevat kartoitetuksi 
2) tavoitteet asetetuksi 
3) selkeä etenemispolku ja työkalut käyttöösi. 

 

Kenelle palvelu sopii? 

Palvelua kehitettäessä ja pilotoidessa innokkaimpina hyödyntäjinä olivat yrittäjät, johtajat ja eri alojen ammattilaiset. Jokainen muutospaineen alla työskentelevä, joka kaipaa mielenrauhaa ja selkeyttä tekemiseen. 

Olen valmiina auttamaan sinua ja lupaan, että jo ensimmäinen etäkeskustelu helpottaa oloasi. 

Katso videoni tästä
j
a lue blogipostaus aiheesta tästä

Pieni ETÄJÄRJESTYS

Saat 60 + 15 minuuttia henkilökohtaista neuvontaa joko puhelimessa tai videokokouksessa kaikenlaiseen kotisi, toimistosi tai ajankäyttösi järjestämiseen liittyvissä asioissa. Aloituspalaverissa kartoitamme tarpeesi ja tavoitteesi. 15 minuutin seurantasoitto tapahtuu sovittuna aikana. Se voi olla samana päivänä tai vaikkapa vasta viikon kuluttua. Sen aika varataan aloituspalaverissa.

Hinta 99 € (sis. alv 24 %)

Normaali ETÄJÄRJESTYS

Paketti sisältää "Pienen ETÄJÄRJESTYKSEN" sekä 2 h henkilökohtaista neuvontaa puhelimitse tai videokokouksen kautta eli yhteensä 3 h + 15 min. Paketin voit jakaa kolmeen osaan tarpeesi mukaan. Ostaessasi varauspalvelumme kautta Normaalin ETÄJÄRJESTYKSEN varaat ensimmäisen virtuaalisen tapaamisajan, loput ajat sovitaan sitten ensimmäisen tapaamisemme yhteydessä.

Hinta on 279 € (sis. alv 24 %)

2

Lean ja etäfasilitointi

Maailma muuttuu ja me sen mukana!

Maria Laitinen suoritti keväällä 2020 Lean SixSigma Green Belt-sertifiaatin ja yrityksemme tarjoaa nyt myös prosessien järkeistämistä niin, että tuloksena on säästettyä rahaa ja vaivaa, vähennettyä säätöä, pienennettyä hukkaa, voimaantuneita työntekijöitä, iloisempia johtajia ja ennen kaikkea tyytyväisia asiakkaita. Koko projekti voidaan totetuttaa myös etänä.

Ja mitä siihen etäilyyn tulee; etäfasilitointi, muutenkin kuin Leanin ympärillä, onnistuu!

Olemme toteuttaneet jopa kokonaisia koulutuksia työvälineineen ja teknisine tukineen yhdessä koulutuksen sisällön tuottavan asiakkaan kanssa. Koulutuksen osallistujat ovat olleet haltioissaan odotukset ylittäneistä koulutuksista.

Soittele Marialle 050 493 1772 niin jutellaan lisää!

bottom of page