SUOSITUKSET

 

Lue tästä asiakkaidemme suosituksia. Jos olet asiakkaamme ja olet tyytyväinen palveluumme, voit lähettää oman suosituksesi yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla info(a)tavararemontti.fi.

*****

Hei Maria! Viisi vuotta sitten kävit auttamassa meitä valmistautuessamme muuttoon. Kun silloin kävimme läpi kaikkea turhuutta, jota kotimme pursusi, ”lupasimme”, että palautamme purkillisen fossiileita takaisin Gotlantiin, josta ne oli aikoinaan (luvatta) tuotu. Nyt toteutimme lupauksemme: 30-vuotishääpäiväreissullamme kävimme vapauttamassa fossiilit rannalle, eli muuttoprosessi on saatu näin ollen päätökseen! Olemme asuneet lähes päivälleen viisi vuotta uudessa kodissamme. Siivo on säilytynyt, mutta tavaraa on kyllä taas kertynyt… Kiitos vielä sinulle panoksestasi muuttoprosessissamme. Varsinkaan vintin siivouksesta emme varmaankaan olisi ilman sinua selvinneet.

T. Satu ja Jukka
 fossiilit

*****

Maria ja Leena toivat kotiimme järjestyksen lisäksi energiaa ja iloa, ryhtiä ja kriittisyyttä kulutusta kohtaan. Olen todella tyytyväinen ja yllättynyt, miten paljon kuuden tunnin järkkäilypäivässä saatiin aikaan! Nämä lempeät ja huumorintajuiset ihmiset pyydän toistekin paikalle, jos tilanne sitä vaatii.

Karolina Lamroth 

Lue tästä Kotivinkin juttu Karolinan järjestelypäivästä

 
*****

Tämä koko nelipäiväinen urakka on ollut paras ja järkevin investointi kotiin minkä olen milloinkaan tehnyt! Koti hengittää aivan eri tavoin. Siellä on rauhallisempi ja viihtyisämpi tunnelma. Opin vieläpä aivan eri tavan suhtautua tavaroiden hankkimiseen ja kierrätykseen. Lämpimät kiitokset!


*****


Tupatarkastuksesta oli suuri ilo ja apu, koska inspiroiduin  sitten heti seuraavana vapaana viikonloppuna aloittamaan raivaustyöt sinun vinkkiesi mukaisesti. Sain paljon valmista aikaan, koska työn edetessä, motivaatio tehdä vain kasvoi. Alku aina hankalaa, mutta käyntisi ikään kuin madalsi kynnystä aloittaa: oli helpottavaa kuulla, että tilanne ei ollut niin paha kuin olin ajatellut ja sain huomata, että pienilläkin jutuilla saa aikaan suuria muutoksia. Tarvitsin tosiaan jonkun toisen ihmisen näkökulmaa tilanteeseen ja päälle rohkaisevat sanat, niin homma lähtikin hienosti liikkeeelle! Kiitos siis avusta!  Soitan sinut apuun seuraavankin kerran kun olen jumissa tavaroiden ja viitsimisen kanssa :).

Heidi

*****


"Leenan" nimellä esiintyvä asiakkaamme halusi kertoa tarinansa hieman pidemmin, joten se löytyy blogistamme. Lue, millaista hänellä oli ennen ja millaista nyt.

***** 

Olin näppärä pikasiivoaja; kun yksiö piti saada välillä vaikkapa vieraiden vuoksi siistiksi, raivasin epämääräiset pinot ja kasat ja tungin tavarat komeroihin ja sängyn alle. Lopulta täytin niillä suihkutilankin ja vieraiden lähdettyä jouduin tietenkin nostelemaan ne sieltä pois päästäkseni suihkuun. Nyt naurattaa, mutta eipä tosiaan naurattanut silloin - eikä vielä pitkään aikaan.

Muuttaessani isompaan minulla ei tietenkään ollut aikaa käydä kaikkea kertynyttä läpi ja kaaos seurasi mukana. Lopulta tajusin, että hyvästä tahdostani ja yrityksistäni huolimatta en pysty selvittämään tuota pahanmielenlähdettä itse ja otin yhteyttä Tavararemonttiin.

Maria tuntui jo puhelimessa fiksulta ja mukavalta ihmiseltä ja tultuaan meille pisti heti tuulemaan. Hänellä on ilmiömäinen taito nähdä miten järjestää tilaa tarpeellisille ja vähemmän tarpeellisille (mutta kuitenkin tunnearvoltaan tärkeille) tavaroille. Maria kartoitti taitavasti työskentelyn kuluessa minulle tärkeät tavarat, mutta myös herätteli minut näkemään mikä on oikeasti tärkeää ja mikä taas joutaa mennä. Luulen että jos olisin pystynyt tekemään tuon urakan yksin, olisin pelkkää väsymystäni ja kyllästyneisyyttäni koko puuhaan heittänyt pois jotain, jota olisin kaivannut myöhemmin. Nyt muutaman viikon jälkeen tuntuu siltä, että minulla on syntyneestä järjestyksestä huolimatta, ja juuri siksi, tallella kaikki tarpeelliset, rakkaat ja ylipäätään tärkeät tavarat. Ja nyt tiedän missä mikäkin tavara on!

Koko prosessi oli varsin mieltä mullistava, pienellä kauhulla odotin Marian tuloa, mutta itse työskentely oli ripeää ja hauskaa. Oli mahtavaa nähdä kuinka tulosta syntyi leppoisan jutustelun lomassa. Maria osaa kohdata ihmisen arvostaen ja lämpimästi, unohtamatta huuumoriakaan. Ei nauraen minulle vaan minun kanssani.

Mielestäni jokainen tunti oli vähintäänkin hintansa arvoinen, etenkin kun kotitalousvähennyksenkin saa. Ainakin minun elämänlaatuani tämä on kohentanut huimasti ja sitä on vaikeaa rahassa mitata. Toivon ja uskonkin, että tästä lähtien minulla pysyy järjestys paremmin. Nyt on paikka kaikelle ja kun vain viitsin laittaa kaiken paikalleen, niin kaaosta ei synny. Ja muistan, etten kerää mitään turhaa alunperinkään. Jos siitä huolimatta käy köpelösti ja kaaos uhkaa, tiedän keneen ottaa yhteyttä. 

Terveisin Eija Rissanen, tyytyväinen asiakas

*****
 

"Suosittelen TAIKURIA!"

Palvelun lahjaksi saanut, Espoo

*****


"Otin Marian avuksi muutossa ja se oli hyvä päätös!

Muutin 4 h + k uudehkosta kerrostaloasunnosta (jossa oli loistavat säilytystilat) kahden teinin kanssa kantakaupunkiin samankokoiseen asuntoon, mutta varsin paljon pienemmillä säilytystiloilla varustettuun. Lisäksi lasten kaappeihin oli jo edellisen muuton (ilman Mariaa) yhteydessä kasautunut kaikenlaista tarpeetonta.

Homma eteni näin: samalla kun pakkasin tavaroita muuttolaatikkoihin, pistin kaikki "epäilyttävät/selkeästi turhat" tavarat yhteen kasaan lasitetulle parvekkeelle - sen kummemmin lajittelematta, sen olin jo päättänyt jättää ammattilaiselle :) Maria tuli sovitusti paikalle ja kävi tavaran kimppuun. Minulla oli lähinnä statistin rooli, Marian vauhti ja rutiini tavaran lajitteluun on todella vaikuttava. Marian avulla koko tavarakasa löysi loppusijoituspaikkansa, osa roskiin ja osa kierrätykseen. Maria hoiti myös kuljetuksen Sortti-asemalle ja kirppikselle.

Muutto on tarpeeksi stressaavaa jo muutenkin ja Marian palvelut olivat sen lievityksessä iso apu. Lähdin tavaroineni uuteen kotiin ja Maria hoiti loput. Hyvä mieli tuli myös siitä, että kaikki tavara tuli lajiteltua todella tarkoin (metallit, elektroniikka, sekajäte jne.) ja vietyä oikeille paikoilleen.

Suosittelen lämpimästi Mariaa ja hänen palvelujaan!"

Riitta, helsinkiläinen yrittäjä


*****


Ammattijärjestäjän kanssa sain tehtyä kaiken sen, mihin yksin ei olisi ollut energiaa. Erityisesti ilahduin siitä, että yhteistyö oli luontevaa, eikä tarvinnut nolostua, vaikka kaapeista löytyi jos jonkinlaista kummallista tavaraa vuosien takaa. Marian kanssa ison järjestelyurakan tekeminen tuntuu ylimääräiseltä vapaapäivältä jonka jälkeen on energinen ja innostunut olo.

Ilona Rauhala, psykologi
www.ilonarauhala.fi


*****


Järjestykseen innostava personal trainer tsemppaa luopumaan turhista paperivuorista ja miettimään käytännön tasolla, miten toimistotavaroita kannattaa sijoitella.


Pääsihteeri yhdistyksessä


*****


Oma raivaus- ja organisointiprojektini oli odotellut useamman vuoden "parempaa aikaa"... Toimistokaapin hyllyt olivat täynnä käyttökelpoisia artikkeleita: tutkimuksia, hyviä selvityksiä jne, mutta niitä ei vain löytynyt tarvittaessa, kun kunnollista järjestystä ei ollut. Mietin, miten palvelu sopii "asiasisältöisiin" projekteihin. Todistettua tuli, että vaikka ala ei ole tuttu, osaat johdatella auttaa hyvillä kysymyksillä eteenpäin.


Yrittäjä/kouluttaja


*****


Ordinaren Maria tuli apuun tilanteeseen, kun elämäntilanne oli muuttumassa ja mies tulossa asumaan luokseni. Yhteistyössä sisustussuunnittelijan kanssa Maria loi tilaa kotiini ja uutta ilmettä. Muutos oli valtava! Oli myös helppoa työskennellä Marian kanssa ja ottaa ideoita vastaan. Ordinaren mukaan ottaminen oli alkusysäys tavaran ja papereiden vähentämiselle!

Terv. tuore rouva pääkaupunkiseudulta


*****


Hukutko tavaraan? Eikö inspiraatio riitä suursiivoukseen? Älä menetä toivoasi - soita Ordinareen. Minä soitin ja saan nyt nauttia täysin uudenhenkisestä kodista, jossa on tilaa olla ja elää ja jokaiselle tavaralle on löytynyt paikka.

Nimim. ei enää kaaosta meille.

*****


Marian motto voisi olla "tulin - näin - järjestin. Päivä oli rankka mutta antoisa. Jos tarvitset apua sisäisen hamsterisi kesyttämisessä, Maria on oikea henkilö.

*****


Asiantuntevaa ja laadukasta palvelua. Pidin ystävällisestä, ymmärtäväisestä, mutta tarmokkaasta tavasta kadottaa turha ja saada selkeyttä elämään.

*****


Kannoimme säkkikaupalla tavaraa roskiin tai kirpparille ja siinä ohessa löysin tavaroita, joita en edes tiennyt omistavani. Kun raivauksen jälkeen lähdin kaupungille, ei todellakaan tehnyt mieli shoppailla. Luulenpa, että heti kun tavara alkaa kinostua, kutsun Marian paikalle. Kokeilkaa, se kannattaa!


Nim.Kuinka kauhukaappi kesytetään


*****


Suosittelen Ordinarea järjestely-, hahmottamis- ja lajitteluavuksi kohteisiin jotka ovat liian uuvuttavia niiden omistajalle. Marialla on erinomainen kyky ratkaista epämääräisten romujen säilytysongelmat ja luokittelukykyä nähdä mikä kuuluu minnekin. Maria toimii myös erotuomarina, joka parhaimmillaan pitää aviokriisit loitolla.


*****


"Asiat kyllä järjestyvät, mutta joskus on vapauttavaa ja energisoivaa antaa toisen järjestää ne!"


*****


Olen pienen lapsen äiti ja muuttaessamme tyttäreni oli vain kolmen kuukauden ikäinen. Sain kaappienjärjestelyn tuparilahjaksi omalta äidiltäni ja siitä olikin iso apu muuttokaaoksen keskellä. Hyvä idea tuparilahjaksi henkilölle joka ei tarvitse tavaraa kaappien täytteeksi.

Äiti 28 v.

*****

Näin sattumalta netissä ORDINAREn ilmoituksen. Kotini oli päässyt täysin hallinnastani; en voinut kutsua ketään kylään. Lähimpienkin ystävien tänne tullessä häpesin ja pyytelin koko ajan anteeksi järkyttävää sekasortoa. Tavaraa oli kaikkialla, mitään ei koskaan löytynyt, kaikki pinnat täynnä. Sanomattakin on selvää, että myös puhtaudessa oli lievästi sanottuna toivomisen varaa. Millä moppia heilutat, ellei se mahdu mihinkään?

Otin yhteyttä, ja Maria tuli tupatarkastukselle. 'Anteeksi, anteeksi tämä sotku! Tämä oli muodostunut useimmin toistamakseni lauseeksi täällä.

Reipas Maria ei ollut moksiskaan: 'Ei hätää, tämä hoidetaan!'

Aloitimme liinavaatekaapista, eikä aikaakaan, kun kymmenet lakanat ja muut käyttämättömät liinavaatteet olivat säkeissä menossa hyväntekeväisyyteen, toiset myyntiin.

Maria auttoi ja kannusti, yhdessä tehdessämme kaaos muuttui hallittavaksi ja toivottomuus sekä ahdistus hellittivät.

Kirjahyllyjen pienennys kymmenenteen osaan entisestä oli puhdistava kokemus. Tilaa ja ilmaa tuli huoneisiin, nurkat vapautuivat epämääräisistä niihin kerääntyneistä kasoista ja kauan sitten kodista kadonnut harmonia palasi.

Nyt tavaraa on murto-osa entisestä, esineet pääsevät oikeuksiinsa, siivous sujuu ja elo on aivan uudenlaista.

Marian iloisuus, reippaus ja ilmiömäinen järjestyksen taju, sekä uudenlaisen ajattelutavan opettaminen työn lomassa oli kallisarvoista, yksikään euro ei tässä hommassa ollut hukkaan heitetty.

Kiitos!

nimimerkki Superraivaus

*****


Olen 50+ leskirouva. Leskeksi jäätyäni muutin pienempään asuntoon ja tavaraa lähti mukaan aivan liikaa. Vaatehuoneeseen, joka on aika iso, kertyi tavaraa sikin sokin vaikka kuinka paljon ja parvekekin oli täynnä tavaraa. Muutin kesäkuussa ja vielä helmikuun alussa kaikki oli kaaoksessa, tuntui ettei millään ole voimia ryhtyä järjestämään ja lajittelemaan tavarapaljoutta. Sitten silmiini osui Facebookissa Ordinaren ilmoitus. Lähetin yhteystietoni ja pian Maria otti yhteyttä ja sovimme ajankohdan jolloin aloitamme projektin.

Maria tuli ja pääsimme vauhtiin, tavaroiden lajittelu ja järjestely sujui vaivattomasti ja iloisesti. Hyväntekeväisyyteen lähti useita jätesäkillisiä ja pois laitettavat, lajitellut jätteet, toimitimme jätepisteisiin. Niitäkin oli useita säkillisiä. Jäljelle jääneet järjestyi Marian avulla näppärästi paikoilleen vaatehuoneessa ja kellarikomerossa, jäi vieläpä tilaakin ja parveke paljastui aika isoksi. Minulla oli myös valtava määrä kirjoja, niiden lajittelu sujui myös tehokkaasti Marian järjestelykyvyn ansiosta ja hyväntekeväisyyteen lähti niitäkin laatikkokaupalla. Nyt kirjahylly on kirjailija- ja aihejärjestyksessä ja tyhjiäkin paikkoja on, näyttää tosi siistiltä. Näihin hommiin meni kaksi päivää, eikä mitään jäänyt tekemättä.

Nyt on hyvä köllötellä kun kaikki on paikallaan, eikä mieltä enää vaivaa tekemätön työ. Suosittelen lämpimästi, hintakin on mielestäni varsin kohtuullinen, kouluarvosanalla antaisin täyden 10.Hyvä juttu on myös se, että työstä saa verotuksessa kotitalousvähennyksen. Olen tyytyväinen, että osasin ja uskalsin käyttää ostettua palvelua, kun en itsekseni tuntenut jaksavani.

Nainen pääkaupunkiseudulta


*****


Kolmen lapsen äitinä minulla on kokemus, että tavaran hallinnoiminen vie valtavasti aikaa ja voimaa. Vaatteita on paljon, leluja on paljon, kenkiä luistimia monoja kypäriä on eteinen täynnä. Yksittäisiä pieneksi jääneitä vaatteita ja kenkiä ei tule heti laitettua kiertoon, joten tavaraa kertyy ja kertyy. Vaatteiden läpikäyminen on iso työ kaiken työssäkäynnin ja kotityön lisäksi. Professional Organizer Maria oli parina aamupäivänä meillä ja saimme suitsait lajiteltua kaikki lastenvaatteet. Monen monta kassillista lähti kirpputorille, Second Handiin ja päiväkotiin lahjoituksena. Ehjät ja sopivankokoiset järjestimme siististi kaappiin. Olin epätoivoinen hommaan ryhtyessäni, mutta ammattilaisen kanssa työ sujuikin helposti. Varastoon tuli paljon tilaa, käyttövaatteet löytyvät nyt nopeasti ja sain samalla niin paljon voimaa, että jatkoin itse muiden tavaroiden järjestelyä. Voin lämpimästi suositella Ordinarea!

Nainen Helsingistä