PALVELUT

Tarjoamme apua kodin ja toimiston järjestämiseen pääkaupunkiseudulla ja Oulun alueella sekä halutessasi saat tarjouksen muuallekin Uudellemaalle.

Voit tilata

Tupatarkastuksen
Tilantuoja-paketin

Perhetalkoot

tai muutaman tunnin Pikkuhomman.

Yrityksille tarjoamme Toimistotalkoita.

Mietimme kanssasi yhdessä, millaisessa kodissa haluat asua tai toimistossa työskennellä. Sitten ryhdymme töihin ja saavutamme toivotun päämäärän. Samalla juttelemme siitä, miten sisään tulevaa tavaramäärää saadaan kuriin. Ostamisen vähentäminen on kestävää kehitystä ja sinä olet tilojesi pomo!

Jos haluat koko kotisi kuntoon, on järjestämiselle hyvä varata aikaa ja tehdä sitä pikkuhiljaa esimerkiksi päivän kuukaudessa ja vaikkapa yksi huone kerrallaan.

Kaikki palvelumme ovat luottamuksellisia, emme siis kerro kenellekään mitä luonasi näemme tai kuulemme. Jotkut asiakkaat ovat pohtineet, tarvitseeko epäjärjestystä ja sen syitä selittää. Voit kertoa vain sen verran, mikä tuntuu hyvältä. Emme utele, mutta jos haluat jakaa asioitasi, kuuntelemme mielellämme.

Meiltä saa myös tilata luentoja ja koulutuspäiviä sekä konsultointia yritysten isompiin ja pienempiin organisointihaasteisiin. Ota yhteyttä ja kerro huolesi.

Me autamme!