ETÄJÄRJESTYS

ETÄJÄRJESTYS - Uusi palvelu yrittäjälle, tietotyöläiselle tai muuten vaan kuormitetuille aivoille

Markkinatilanne ei kohtele meitä yrittäjiä hellästi ja haluan auttaa! Kehitin uuden (etä)palvelun, joka antaa välittömän avun kaoottiseen työarkeen, kotikonttorilla tai ilman. 

Palvelun nimi - ETÄJÄRJESTYS - antaa jo arvata mistä on kyse. 

Henkilökohtainen, luottamuksellinen palvelu, jossa 

1) tilanne ja tarpeet tulevat kartoitetuksi 
2) tavoitteet asetetuksi 
3) selkeä etenemispolku ja työkalut käyttöösi. 

Kenelle palvelu sopii? 

Palvelua kehitettäessä ja pilotoidessa innokkaimpina hyödyntäjinä olivat yrittäjät, johtajat ja eri alojen ammattilaiset. Jokainen muutospaineen alla työskentelevä, joka kaipaa mielenrauhaa ja selkeyttä tekemiseen. 

Olen valmiina auttamaan sinua ja lupaan, että jo ensimmäinen etäkeskustelu helpottaa oloasi. 

Katso videoni tästä
j
a lue blogipostaus aiheesta tästä

maria 1

Pieni ETÄJÄRJESTYS

Saat 60 + 15 minuuttia henkilökohtaista neuvontaa joko puhelimessa tai videokokouksessa kaikenlaiseen kotisi, toimistosi tai ajankäyttösi järjestämiseen liittyvissä asioissa. Aloituspalaverissa kartoitamme tarpeesi ja tavoitteesi. 15 minuutin seurantasoitto tapahtuu sovittuna aikana. Se voi olla samana päivänä tai vaikkapa vasta viikon kuluttua. Sen aika varataan aloituspalaverissa.

Hinta 99 € (sis. alv 24 %)

Ota yhteyttä!

Normaali ETÄJÄRJESTYS

Paketti sisältää "Pienen ETÄJÄRJESTYKSEN" sekä 2 h henkilökohtaista neuvontaa puhelimitse tai videokokouksen kautta eli yhteensä 3 h + 15 min. Paketin voit jakaa kolmeen osaan tarpeesi mukaan. Ostaessasi varauspalvelumme kautta Normaalin ETÄJÄRJESTYKSEN varaat ensimmäisen virtuaalisen tapaamisajan, loput ajat sovitaan sitten ensimmäisen tapaamisemme yhteydessä.

Hinta on 279 € (sis. alv 24 %)

Ota yhteyttä!

 Nähdään linjoilla!