PERHETALKOOT

Perhetalkoissa saadaan kätevästi paljon aikaiseksi jopa yhden päivän aikana, kun tekijöinä ovat perheenjäsenet ja mahdolliset ystävätkin. Jos täytyy nopeasti saada muuton alta tavarat karsittua ja pakattua ja turhat kierrätettyä, on kätevää käyttää ammattijärjestäjää projektipäällikkönä. Tiimiläisemme organisoi paikalle tarvittavat välineet ja asiakkaan niin toivoessa voidaan tilata muuttolaatikot sekä kierrätys- ja roskienvientipalvelut. Ylimääräiset palvelut toteutetaan yhteistyökumppaneidemme kanssa, joten niistä nämä yhteistyökumppanit veloittavat tietysti erikseen.

Esimerkkinä perhetalkoista voisi olla vaikkapa omakotitalosta pienempään asuntoon haluava eläkeläispariskunta, jonka jo poismuuttaneiden aikuisten lasten tavaroita on näiden vanhat makuuhuoneet vielä täynnä. Hyllyissä on lukiokirjoja ja vaatehuoneen ylähyllyllä toppahaalareita parin vuosikymmenen takaa. Lapset tulevat mukaan auttamaan, raivaavat omat vanhat tavaransa ja vievät kotiinsa sen, mitä haluavat muistona säilyttää. Lisäksi voidaan yhteisillä päätöksillä jakaa vanhemmille tarpeettomaksi jäävät astiat, muut kodintavarat sekä huonekalut, jotka eivät uuteen kotiin mahdu. Jos ottajia ei löydy, puhtaat ja ehjät tavarat toimitetaan kierrätykseen ja muu tavara asianmukasesti lajiteltuna jätteeksi.

Perhetalkoissa palveluun kuuluu suunnittelukäynti, kierrätysasioiden selvittely, mahdolliset tilaukset sekä itse talkoopäivänä lajitteluapu, neuvominen, tehtävien jako, työnjohtajana toimiminen sekä fyysinen apu pakkaamisessa, kantamisessa ja kaikessa, missä tarvitaan.

Perhetalkoiden hinta on 649 euroa ja jos talkoopäivä on lauantai, hinta on 849 euroa. Palvelua on tarjolla myös loma-aikoihin.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja matkakulut Kehä III:n sisäpuolella.

Ammattijärjestäjän palveluista saa kotitalousvähennyksen.

Muistathan katsoa varausehdot.

Palvelujen etusivulle